Jullie eerste stap bij Danscentrum Veenstra!

Jullie trouwdag, de dag van je leven. Alles is gepland: het stadhuis, het vervoer, de feestzaal en dan… Je kunt niet dansen.

Bij Danscentrum Veenstra kunnen jullie met z’n tweeën of in een gezellige groep die danspassen leren waarmee je je zeker voelt bij de openingsdans van jullie bruiloftsfeest.

Als je kiest voor prive-dansles boek je precies zoveel danslessen als jij nodig vindt op een dag en tijd dat het jullie uitkomt. Heel handig als je bruiloft al dicht bij is.

Als je bruiloft nog wat verder weg ligt kun je kiezen voor dansles in een groep. Hierbij leer je niet alleen genoeg voor je openingsdans, maar ook alle andere dansen die er voor zorgen dat je de hele avond op de dansvloer kunt swingen! Misschien willen je vrienden wel met je mee.

Je gaat binnenkort trouwen en je hebt (nog) geen openingsdans? Uiteraard is de beste voorbereiding voor een openingsdans een danscursus. Soms ontbreekt echter hier de tijd voor en dan is privéles een goede optie. Afhankelijk van de tijd tot aan de bruiloft, de danservaring uit het verleden en de muziekkeuze is het mogelijk om met een paar privélessen een mooie openingsdans aan te leren.

Bij ons is het zelfs mogelijk om al je vrienden en je gehele familie uit te nodigen voor een sfeervolle avond met een supergezellige dansles, speciaal voor jullie, als voorbereiding op je bruiloft.

Mogelijkheden zijn o.a.:

Stijldansen: Foxtrot, Quickstep, Engels wals, Tango, Slow foxtrot, Weense wals, Samba, Cha cha cha, Rumba, Paso doble, Jive. Of natuurlijk een combinatie daarvan.

Specials: Salsa, Argentijnse Tango, Rock & Roll, Boogie Woogie en Line dancing.

Dansacts: Dirty Dancing, Grease, Footloose.

Bruiloftcursussen starten weer in het voorjaar, voor andere mogelijkheden kunt u ons bereiken op telefoonnummer 06 – 28 08 45 20.

Kosten voor een Bruiloftscursus zie- Tarieven –.

Direct inschrijven zie – Inschrijven -.