Voor mensen met een verstandelijke beperking  worden de danslessen gegeven op de zaterdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. Samen een uur dansen op gezellige muziek. Naast de Quickstep, Engelse wals of de Cha cha cha komen ook de disco dansen, Country-line dansen en de Salsa aan bod.

Van dansles tot dansfeest,

Halverwege de dansles is er altijd even tijd voor een kopje koffie en een praatje. Jaarlijks terugkeren de activiteiten zoals het sinterklaasfeest, het kerstbal, het carnavalsfeest maar ook het afdansen zijn altijd een groot feest waar naast de dansers iedereen van harte welkom is, Tijdens het sinterklaasfeest zal Sinterklaas in eigen persoon ons een bezoek brengen en ook tijdens het kerstbal zal de kerstman langs komen. Tijdens het carnavalsfeest mag een ieder verkleed en/of gesminkt verschijnen.

Elk dansseizoen sluiten wij af met het afdansen. Voor de ogen van een echt jurylid zullen de dansers het geleerde laten zien, na afloop gaan zij met een echt dansdiploma en speldje weer naar huis.

De kosten voor 24 danslessen van 1 uur en het sinterklaasfeest, kerstbal, carnavalsfeest en het afdansfeest bedragen € 155,= per persoon. De dansers worden begeleid door vrijwilligers. De meeste vrijwilligers zijn zelf ook actief in de dansschool.

Direct inschrijven zie – Inschrijven -.